pilgrim
Designermærker

Pilgrim – Smykker i dansk design

Pilgrim blev grundlagt af Annemette Markvad og Thomas Adamsen i 1983. Pilgrim er en fysisk butik og de har en hjemmeside som du også kan købe over. De sælger forgyldte smykker og ure for mænd og kvinder. Hvad der er specielt ved pilgrim er deres pris og kvalitet. Alle deres smykker er i guld, sølv og rosa guld så der er det du kan lide. Pilgrim er et dansk brand men de får deres smykker produceret i Kina. Deres butikker ligger stort set kun i centre, men man kan finde syv af dem, som ligger som enkelte butikker på gaden. Deres andre butikker ligger i Rødovre Center, Frederiksberg center, Ballerup center, og i Magasin samt mange andre steder i Danmark.

Min oplevelse af Pilgrim smykker

Jeg har rigtig mange smykker fra pilgrim, og det er altid en butik jeg går ind i hvis jeg mangler noget simpelt som nogle hops fordi de er så billige og brugbare. Mig og mine veninder gå altid ind hvis vi ser en af deres butikker fordi det er altid spænde derinde. Jeg er meget tilfreds med kvaliteten da der går omkring 6 måneder før deres smykker skifter farve. Det er ret godt hvis man tænker på prisen.

Det første man ser når du kommer ind i deres hjemmeside er de her fine billeder af modeller der har smykkerne på også kan du trykke på billederne. Der kommer du ind til smykkerne og noget tekst om smykkerne. Jeg kan godt lide det her sæt op fordi der er rigtig nemt at finde rundt i. Øverst i toppen står der alle du kategorier de har så du hurtigt kan finde du du leder efter. De fortæller også om covid-19 på deres hjemmeside og hvordan det kommer til at for effekt på dem og det er jo rigtigt rart at vide omkring deres situation.

Deres smykker er rigtigt fine og jeg ville sige de stort set har alt hvad kunne lede efter. Som sagt er deres smykker forgyldt og man kan får alle smykkerne i guld, sølv og rosa guld. En halskæde koster ca. 150-250 kr. og øreringe koster ca. 50-200 kr. Armbånd koster ca. 150-250 kr. og ure koster ca. 500-800 kr. Urene lidt dyre fordi der også er noget elektronik i uret også skal man bruge meget mere resurser til et ur pg. det er større. Du kan finde fx. øreringe med flotte design og farvede sten eller mange fine kæder og forskellige designs, som egner som perfekt til mors dag.

Pilgrim kontaktinformation

Hvis du vil kontakte pilgrim fordi du har et spørgsmål eller bare skal høre dem om noget så kan du kontakte dem via e-mail: [email protected] eller pr. telefon på +45 6333 3333