Ikke-kategoriseret

Levering af måltider er løsningen, hvis du mangler gode idéer til at lave mad i hverdagen.

Mange af os har prøvet at handle varer i sidste øjeblik på grund af aftensmaden. Det tager lang tid og er bøvlet. Den tid kan du prioritere på noget, der er noget mere behageligt på en stressende arbejdsdag.
Det fikse ved måltidskasser er, at du er fri for at bruge tid på madplan og handle ind. I en måltids kasser er en forudbestemt madplan og samtlige af de råvarer, du skal bruge for at kokkerere indbydende måltid. Varerne er afmålt i lige præcis de mængder, der er behov for. Derfor kommer du uden om at smide mad ud.

Der eksisterer mange madleveringer på markedet. Der findes kasser med måltider til veganerne, allergikerne, de kræsne, dem der helst spiser økologisk, dem der går op i miljøet, børnefamilierne og dem, der bor alene. Derfor er der selvfølgelig også en måltidskasse, der passer perfekt til dig.

Uanset hvilket firma I køber måltidskasse af, kan du tilpasse den, så måltidskassen passer dine behov. Du kan for eksempel justere hvor mange ugedage, du vil have mad til. Hvor mange antal, der skal blive mæt. Og du kan også selv beslutte hvilken dag på ugen, du ønsker at få din måltidskasse.
Har du ikke meget tid, kan du desuden få leveret måltidskasser, hvor maden er tilberedt, og det eneste, du selv skal ordne, er at opvarme og servere maden. På den måde kommer du uden om selv at skrælle gulerødder og tilberede kød.
Foretrækker du omvendt at tilberede dine måltider selv, er der også masser af mulighed for det.
Der findes som nævnt i det ovenstående et enormt tilbud af måltidskasser, så der eksisterer én til dig uanset dine behov. Et udvalg af de mest kendte firmaer er Måltidsboxen :

Retnemt.dk. Retnemt-måltidskasser er – som navnet hentyder – ret nemt. Du kan justere imellem mange forskellige retter. Der findes populære retter, krydret mad, retter til børnefamilien og så videre. Varerne i madkasserne fra Retnemt er magen til dem, du kan få i almindelige butikker med tilvalg af økologiske fødevarer, hvis du foretrækker det. Du kan nemt udskifte menuen i leveringen fra gang til gang, hvis du har lyst til at prøve noget nyt.

Aarstiderne.dk. Hos Årstiderne er de sunde produkter og økologi i fokus. Her er du garanteret masser af grønt i dine måltider. Der findes masser forskellige madplaner at vælge imellem. Er du vegetar, er Årstiderne et godt bud på måltidslevering. Der er dog også rigtig mange muligheder for at modtage madplaner der indeholder oksekød, fisk og fjerkræ.

Måltidsboxen. Måltidsboxen er fortilberedt måltider leveret til din dør. Det eneste, du selv skal gøre, er at opvarme maden og anrette det. Supernemt i en stressende hverdag, hvor det stadig er vigtigt at spise lækkert. Hos Måltidsboxen kan du vælge, om du foretrækker plantebaseret retter eller måltider med kød. Du kan desuden blande det, hvis du blot ønsker et par dage uden kød i løbet af ugen.

Skagenfood. Skagenfood måltidskasse er mest mad med fisk og mad der er godt for klimaet. Du kan desuden vælge måltidskasser med gris og fjerkræ. Skagenfood tilbyder desuden måltidslevering med færdigtilberedt retter. Der findes med andre ord de fleste hos Skagenfood.