kviklån
Penge

Sammenlign nye kviklån

Sammenlign nye kviklån og find det bedste

Masser af nye lån på opdaterede lister, så du kan finde det perfekte lån til dine behov

Sammenlign nye kviklån og finde det bedste til dine behov. Når du har brug for hurtigt at optage et lån, bør du sammenligne så mange forskellige kviklån som muligt. Nye kviklån finder du på opdaterede lister online, så du nemt og hurtigt kan sammenligne de forskellige udbydere. Vælg mindst en 3-4 stykker ud.

Send flere låneansøgninger

Når du har valgt en lille håndfuld udbydere af kviklån fra listen, bør du sende en låneansøgning til dem, du har valgt. Det er ikke på nogen måde bindende at sende en låneansøgning, og du står dig klart bedst ved at modtage lånetilbud fra flere udbydere. Desuden kan det jo være, at nogle udbydere giver afslag, mens andre ikke gør. Derfor er det en god ide at sende til 3-4 stykker for så at kunne sammenligne mere konkret.

Brug låneberegner

Når du ansøger om et kviklån, kan du som regel bruge en låneberegner på låneudbyderens hjemmeside. I låneberegneren kan du indtaste lånebeløbet (hvor mange penge, du vil låne), lånets løbetid (hvor lang tid, du skal afdrage på lånet), ydelsen (hvor meget, du skal afdrage ad gangen), og herefter vil du kunne se de samlede omkostninger ved lånet, blandt andet udtrykt i Årlige Omkostninger i Procent, kaldet ÅOP.

Sammenlign nye kviklån via ÅOP

Selvom lånets løbetid kun bliver nogle få uger eller måneder, kan du med ÅOP få et reelt indtryk af, hvad det vil koste dig at låne pengene. Og med denne viden kan du bedst sammenligne de forskellige kviklån. Sammenlign nye kviklån bredt, fordi du hos låneudbyderne også får et indtryk af vilkårene generelt for at låne. Nogle steder vil du måske opdage, at lånet skal betales tilbage hurtigere, end du lige har råd til.

Krav til ansøger af kviklån

Når du ansøger om låne penge hos Vivus, skal du opfylde nogle grundlæggende krav, der kan være mere eller mindre strikse hos de enkelte låneudbydere. Som udgangspunkt skal du minimum være fyldt 18 år for at kunne låne, men hos nogle udbydere er aldersgrænsen 21 år. Desuden gælder det alle steder, at du skal være dansk statsborger og bosat i Danmark for at kunne optage et kviklån. Og du skal have Nem-ID.

Først når du underskriver med Nem-ID er aftalen bindende

Du skal nemlig bruge Nem-ID til at underskrive den endelige låneaftale. Men det er først, når du har underskrevet låneaftalen med dit Nem-ID og returneret låneaftalen til udbyderen, at aftalen er bindende, og du derefter hæfter for lånet. Men så længe du kun ansøger om lån uden at skrive under med Nem-ID, er der ingen form for binding, og du kan derfor roligt sende til en stribe udbydere.

Tag først beslutningen når du har sammenlignet lånetilbud

For reelt at kunne sammenligne lånene er det nødvendigt først at have modtaget et lånetilbud fra de enkelte udbydere. Naturligvis kan du få et vist indtryk med det samme, når du sammenligner nye kviklån online. Men efter du har sendt din låneansøgning, vurderer låneudbyderen din kreditværdighed, og i den proces kan det udmærket ske, at låneudbyderen har nogle specifikke krav til ydelse og løbetid, måske med den konsekvens, at lånets samlede omkostninger bliver højere, end du havde regnet med.

Tjek forskellige lånetilbud grundigt

Derfor må du vente med at tage den endelige beslutning om hvilket lån, du vil optage, indtil du har modtaget helst flere lånetilbud, så du helt konkret kan sammenligne vilkårene og de varierende omkostninger. Sammenlign nye kviklån grundigt, så du får det bedste lån til dig og dine behov.